Torsk med chilitäcke

Ingredienser:

  • 1 pkt torsk (400g)
  • 1 purjolök
  • salt och svartpeppar *finns hos aromia.se
  • 1 dl mellangrädde
  • 1dl lätt crème fraiche
  • 3 msk chilisås
  • hackad dill
  • kokt potatis

Gör så här:

  1. Skär fisken i 2 cm tjocka skivor.
  2. Strimla purjolöken, fräs den mjuk och lägg i botten på en smord ugnsfast form.
  3. Lägg fiskskivorna över purjon, salta och peppra.
  4. Blanda grädde, creme fraiche, chilisås och häll detta över fisken.
  5. Gratinera i 225 grader i 20-25 minuter.
  6. Strö över dill och servera med potatis och gärna en god sallad.
Etiketter: , ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän